dot.png

X

x26.png

VÅRA LOKALER

HITTA EN ARBETSPLATS

SOM PASSAR DIG!

Nya fräscha lokaler med allt du behöver!

Arbetsmiljön som finns på plats är av högsta klass. Den tillgodoser behovet av rörelse, varierad arbetsställning, arbetsrotation och arbetet vid datorn. Belysningen vid arbetsplatsen kan justeras så det helt passar varje person. Fasta och rörliga arbetsplatser skapar variation och ger möjlighet till spontana möten. Bekväma grupper med soffor och fåtöljer finns för samvaro i olika former. 

Målet är en bra arbetsmiljö

Just nu har vi precis renoverat en ny sektion på fastigheten. 

Vid kontakt med läkare, massör/ Yogainstruktör, unga och erfarna arbetstagare har ett antal synpunkter kommit fram. De främsta informationskällorna har varit hyresgästerna, barn och barnbarn. Åldersvariationen har gett ett bredare perspektiv. Informationen har varit vägledande och lagt grunden för hur arbetsplatserna utformats.

 

Strukturerna i de olika nätverken och den insamlade informationen redovisades för ett antal inredningsföretag. Den mest intressanta lösningen hade inredaren Jessica Steen EFG Kontorsmöbler i Jönköping. Hon satte människan i centrum. Grundtanken i hennes tänk hade utgångspunkt i miljöerna SKOG-VATTEN-STEN-SAND. Dessa miljöer blev den röda tråden för färgsättning, möblering, mötesplatser och arbetsplatser.

Miljöerna blev basen för en integrerad arbetsmiljö och som på ett bra sätt kompletterade lokalernas layout ritad av Per Skarfelt.

Här kan du se planlösning

samt möbleringen av nya delen:

.pdf

.docx

Boka visning

Här kan du boka visning för våra lokaler. Kolla planlösning samt möblering för mer info om lediga lokaler just nu! Fyll i dina uppgifter för mer information så återkommer vi så snabbt vi kan!

För snabbare återkoppling var vänlig ring 0706 - 94 48 80.

x26 Cowork E1 2018-10-23 (1).JPG

Tack! Meddelande skickat.

Bilder på lediga lokaler

CENTRALT

Ta cykeln till jobbet!

Arbetsplatsen ligger centralt i Habo. Kunderna i Företagshuset ser detta som en stor fördel De flesta bor i Habo på cykelavstånd från hemmet. Habo som bostadsort får lovord. Det märks på hur populärt det är att bo och flytta till Habo. Jag cyklar till jobbet varje dag och ibland till kunder säger Lisa Damberg, Nära Redovisning. Hennes mål är att nästa år cykla Vätten runt.