top of page

CENTRALT

Arbetsplatsen ligger centralt i Habo och ett stenkast från tåg- och bussförbindelser. Hyresgästerna i företagshuset ser detta som en stor fördel då möjligheten finns att snabbt gå iväg och köpa lunch men också för att majoriteten har cykelavstånd från hemmet. Habo som bostadsort får lovord och det märks hur populärt det är att bo och flytta till Habo när allt finns nära till hands.

 

"Jag cyklar till jobbet varje dag och ibland till kunder!".

Säger Lisa Damberg, Nära Redovisning. Hennes mål är att cykla Vättern runt och får in sin dagliga träning med cykeln till och från sin arbetsplats.

EN ARBETSPLATS
SOM PASSAR DIG

Arbetsmiljön på företagshuset x26 är av högsta klass. Den tillgodoser behovet av rörelse, varierad arbetsställning, arbetsrotation och arbetet vid datorn. Belysningen vid arbetsplatsen kan justeras så det helt passar varje person. Fasta och rörliga arbetsplatser skapar variation och ger möjlighet till spontana möten. Bekväma grupper med soffor och fåtöljer finns för samvaro i olika former. Det går även att boka privata kundmöten i ett av flera konferensrum utrustat med projektor.

NYRENOVERAT

Inte långt tillbaka så renoverades en ny sektion på fastigheten för att utvidga kontorslandskapet.

Vid kontakt med läkare, massör/ Yogainstruktör, unga och erfarna arbetstagare har ett antal synpunkter kommit fram. De främsta informationskällorna har varit hyresgästerna, barn och barnbarn. Åldersvariationen har gett ett bredare perspektiv. Informationen har varit vägledande och lagt grunden för hur arbetsplatserna utformats.

ARBETSMILJÖN

Strukturerna i de olika nätverken och den insamlade informationen redovisades för ett antal inredningsföretag. Den mest intressanta lösningen hade inredaren Jessica Steen EFG Kontorsmöbler i Jönköping. Hon satte människan i centrum. Grundtanken i hennes tänk hade utgångspunkt i miljöerna SKOG-VATTEN-STEN-SAND. Dessa miljöer blev den röda tråden för färgsättning, möblering, mötesplatser och arbetsplatser. Miljöerna blev basen för en integrerad arbetsmiljö och som på ett bra sätt kompletterade lokalernas layout ritad av Per Skarfelt.

Här kan du se planlösning

samt möbleringen av nya delen:

x26 Cowork E1 2018-10-23 (1).JPG

VAD SOM FINNS

 

- Höj- och sänkbart skrivbord (Kinnarps & EFG/input Interiör).

- Anpassningsbar kontorsstol som är skonsam för ryggen (Kinnarps & EFG/input Interiör).

- Anpassningsbart ljus så att ögon inte skadas.

- Mötesrum med projektor för konferenser och  kundmöten.  

- Skrivare och scanner i toppkvalité.

- Snabbt, trådlöst nätverk via fiber.

- Matplats med Kaffemaskin och mingel.

- Aktivitetshörna med t.ex. pingisbord och vikter.

 

Och Framför allt:

 

Ambitiösa, glada och potentiella samarbetspartners samlade under ett och samma tak. Målet är att alla ska MÅBRA och ha kul på jobbet!

Boka visning

Här kan du boka visning för våra lokaler. Kolla planlösning samt möblering för mer info om lediga lokaler just nu! Fyll i dina uppgifter för mer information så återkommer vi så snabbt vi kan!

För snabbare återkoppling var vänlig ring 0706 - 94 48 80.

Tack! vi kollar igenom ditt ärende och återkommer så fort vi kan! 

bottom of page