x26 Företagshuset AB | Jönköpingsvägen 26C, 566 31, Habo | Telefon: 0706-94 48 80 | E-post: torbjorn@x26.se

X

NYHETER

x26 i Jönköpings-Posten, JP

x26 blir nu omnämnd i Jönköpings-posten. Co-working är ett nytt företagskoncept som fick sin uppmärksamhet i en artikel som sedan postades på jp.se. 

Jonas Almkvist, som skrivit artikeln, får en rundtur och inblick i hur företagshuset ser ut samt fungerar. Jättekul tycker vi på x26 att ni får chansen att läsa lite mer om vårt koncept och vad som försiggår på Jönköpingsvägen 26.

 

Läs mer om artikeln i länken nedanför!

https://www.jp.se/article/har-testas-nytt-foretagarkoncept-man-far-sa-mycket-energi/

Först in i nyrenoverade delen i huset!

X26 Företagshuset finns erfarenhet och förmåga till förnyelse, unga och erfarna entreprenörer och anställda i skilda företag borgar för en blandning av kompetenser. Till nytta för var och en och för samhället i stort.

Jonas Carlstein, Lennartssons Ingenjörsbyrå AB är det företag som först flyttat in. Jonas har varit med om utformningen från början och gett bra synpunkter på arbetsplatsens miljö och funktion. Jonas och hans kollega jobbar med teknisk utveckling inom produktion och robotisering för industrin

Nytt koncept för att utöka MÅBRA känslan!

Strukturerna i de olika nätverken och den insamlade informationen redovisades för ett antal inredningsföretag. Den mest intressanta lösningen hade inredaren Jessica Steen EFG Kontorsmöbler i Jönköping. Hon satte människan i centrum. Grundtanken i hennes tänk hade utgångspunkt i miljöerna SKOG-VATTEN-STEN-SAND. Dessa miljöer blev den röda tråden för färgsättning, möblering, mötesplatser och arbetsplatser.

Inredaren har en bred erfarenhet från olika arbetsplatser. Arbetsmiljön som finns på plats är av högsta klass. Den tillgodoser behovet av rörelse, varierad arbetsställning, arbetsrotation och arbetet vid datorn. Belysningen vid arbetsplatsen kan justeras så det helt passar varje person. Fasta och rörliga arbetsplatser skapar variation och ger möjlighet till spontana möten. Bekväma grupper med soffor och fåtöljer finns för samvaro i olika former. 

I en arbetsmiljö är ventilationen en viktig del, som ofta ses som investering utan ekonomisk återbetalning. Vårt beslut tog fasta på en teknisk utrustning av högsta klass. Den ger en bra och hälsosam arbetsmiljö vilket vida överträffar ekonomin nämligen hälsan