dot.png

X

x26.png

NYHETER

IMG_1047.jpg
IMG_1040.jpg

x26 Företagshuset har haft besök under 11 veckor från Hongkong.

Gert Lund Ident System i HABO är en av våra 18 hyresgäster på X26, och gästades av Stefan Gutehall Ident System i Hongkong under några veckor.

Gert och Stefan har jobbat intensivt tillsammans på X26 och har en mångårig bekantskap bakom sig.

De har haft fullt upp med att klara leveranser av utrustning för automatiserad identifiering till kunder i bl.a. Tyskland och Spanien.

Exempel på sådana system är avancerad streckkodsutrustning eller som det också kallas RFID-utrustning.

 

Av en tillfällighet kunde Stefan hjälpa Gert under dessa veckor när orderna bara strömmade in. 

Kolla mera på deras hemsida där de berättar om sina intressanta systemlösningar www.identsystem.se .

Stefan har ett stort affärsnätverk i Hongkong samt Kina och under förmiddagskaffet har Stefan berättat om hur det är att bo och arbeta där. Stefan är en mycket social person och han har mångårig erfarenhet från affärslivet i  Asien. Gert var mycket glad för några dagar sedan när han fick en riktigt stor order, vilket firades med en pingismatch i den nya lokalen.

Mångfalden på X26 ger energi till oss alla!

 

Vid pennan:

Torbjörn Skarfelt

x26.jpeg

x26 i Jönköpings-Posten, JP

x26 blir nu omnämnd i Jönköpings-posten. Co-working är ett nytt företagskoncept som fick sin uppmärksamhet i en artikel som sedan postades på jp.se. 

Jonas Almkvist, som skrivit artikeln, får en rundtur och inblick i hur företagshuset ser ut samt fungerar. Jättekul tycker vi på x26 att ni får chansen att läsa lite mer om vårt koncept och vad som försiggår på Jönköpingsvägen 26.

 

Läs mer om artikeln i länken nedanför!

https://www.jp.se/article/har-testas-nytt-foretagarkoncept-man-far-sa-mycket-energi/

q.jpg
IMG_4760.jpg

Först in i nyrenoverade delen i huset!

X26 Företagshuset finns erfarenhet och förmåga till förnyelse, unga och erfarna entreprenörer och anställda i skilda företag borgar för en blandning av kompetenser. Till nytta för var och en och för samhället i stort.

Jonas Carlstein, Lennartssons Ingenjörsbyrå AB är det företag som först flyttat in. Jonas har varit med om utformningen från början och gett bra synpunkter på arbetsplatsens miljö och funktion. Jonas och hans kollega jobbar med teknisk utveckling inom produktion och robotisering för industrin

Nytt koncept för att utöka MÅBRA känslan!

Strukturerna i de olika nätverken och den insamlade informationen redovisades för ett antal inredningsföretag. Den mest intressanta lösningen hade inredaren Jessica Steen EFG Kontorsmöbler i Jönköping. Hon satte människan i centrum. Grundtanken i hennes tänk hade utgångspunkt i miljöerna SKOG-VATTEN-STEN-SAND. Dessa miljöer blev den röda tråden för färgsättning, möblering, mötesplatser och arbetsplatser.

Inredaren har en bred erfarenhet från olika arbetsplatser. Arbetsmiljön som finns på plats är av högsta klass. Den tillgodoser behovet av rörelse, varierad arbetsställning, arbetsrotation och arbetet vid datorn. Belysningen vid arbetsplatsen kan justeras så det helt passar varje person. Fasta och rörliga arbetsplatser skapar variation och ger möjlighet till spontana möten. Bekväma grupper med soffor och fåtöljer finns för samvaro i olika former. 

I en arbetsmiljö är ventilationen en viktig del, som ofta ses som investering utan ekonomisk återbetalning. Vårt beslut tog fasta på en teknisk utrustning av högsta klass. Den ger en bra och hälsosam arbetsmiljö vilket vida överträffar ekonomin nämligen hälsan